טיפ: פתיחת קישור לאפסטור למק באייפון

כאשר לוחצים על קישור לאפסטור למק, במכשיר iOS, לא ניתן להגיע לעמוד התוכנה – במקום עמוד התוכנה מגיעים לעמוד המסביר לכם שאתם צריכים לפחות OS X 10.6.6 על מנת להוריד תוכנות מהאפסטור למק (ראו תמונה מצורפת). אבל, אם קצת השקעה, ניתן להגיע לגרסת הדפדפן של עמוד התוכנה באמצעות גרסת ה-iOS של דפדפן כרום (Chrome).

Macappstoreios

איך זה עובד
1. תעתיקו את הקישור המוביל לאפסטור למק: לחיצה ארוכה על הקישור תפתח תפריט בו תוכלו לבחור להעתיק את הקישור.
2. תפתחו עמוד כלשהו בכרום ותבחרו ב "טען גרסת מחשב שולחני" מהתפריט הנמצא ליד שורת הכתובת (ראו בתמונה המצורפת).

Chromemacappstore

3. תדביקו את הקישור (שהעתקתם בסעיף 1) בשורת הכתובת בכרום ותנווטו לעמוד. זהו. עכשיו אתם רואים את גרסת הדפדפן של עמוד התוכנה.

אם אתם מעוניינים לשוטט באפסטור למק דרך מכשיר ה-iOS שלכם, ישנה לפחות אפליקציה אחת שעושה את זה: Desktop Apps (חינמית בעת כתיבת הפוסט).

סיכום
אמנם לא תוכלו לרכוש תוכנת מק דרך מכשיר ה-iOS שלכם, באף אחת מהדרכים המפורטות בפוסט, אבל תוכלו לפחות לקרוא ולהתרשם מהתמונות.

נבדק על iOS 6.1.3.
גרסת כרום: 26.0.1410.50.
דפדפן כרום באפסטור (כאן).
Desktop Apps באפסטור (כאן).

מבוסס באופן חלקי על MacStories.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s