בעקבות פרסומים על התחשמלות משתמשים בסין, ככל הנראה בעקבות שימוש במטענים מזויפים / לא מאושרים ע"י אפל, פותחת אפל בתוכנית להחלפת מטענים למכשירים הנמכרים עם מטען USB (אייפון / אייפוד / אייפד). במסגרת התוכנית יוכלו משתמשים להחזיר מטענים ישנים (החשודים כפגומים) ולקבל מטענים חדשים תמורת 10$.
כדי ליהנות מהתוכנית יצטרכו המשתמשים להביא את המטען, והמכשיר אותו הוא משמש, לחנות אפל (או לספק שרות של אפל) – המטען יוחזר לאפל ובעל המכשיר יוכל לרכוש מטען חדש ב-10$. תוכנית ההחלפה תחל ב-16 באוגוסט ותסתיים ב-18 באוקטובר. פרטים נוספים אתם יכולים למצוא בעמוד התוכנית (כאן).
חשוב לציין, תוכניות מהסוג הזה בד"כ תקפות בכל מקום בו נמכרים מכשירים של אפל באופן רשמי. סביר להניח שגם בישראל ניתן יהיה ליהנות מהתוכנית, עדיין לא ברור מי יתן את השרות.
את תוכנית החלפת האייפודים של אפל איידיגיטל סיפקה, אז בטח יהיה זהה…
אהבתיאהבתי