מיקרוסופט תעשה לכם פנורמה באייפון: Photosynth

אם אתם רוצים ליצור צילומים פנורמים עם האייפון שלכם, מיקרוסופט באה לעזרתכם. Photosynth היא אפליקציה, מבית מיקרוסופט, המאפשרת לכם ליצור צילומים פנורמים ב-360 מעלות לכל הכיוונים (למעלה, למטה, שמאלה וימינה).

צילום מסך: Photosynth באפסטור.

איך זה עובד
לוחצים על המסך על מנת להתחיל בצילום, לאחר מכן מטים את האייפון לכיוון הרצוי – האפליקציה מצלמת רק כשהיא מצליחה למצוא חיבור מוצלח בין התמונה הקודמת למיקום הנוכחי של המצלמה (לפעמים היא טועה). אחרי שסיימתם לצלם, תוכלו לבקש מהאפליקציה לתפור את הפנורמה. אחרי התפירה, הפנורמה נשמרת אוטומטית בספריית התמונות באייפון שלכם וגם בתוך האפליקציה (ניתן למחוק משני המקומות, במידת הצורך). בנוסף, אתם יכולים לשתף את הפנורמות שלכם בפייסבוק, שרות המפות של בינג ועוד.

סיכום
באופן מפתיע, רוב הזמן הפנורמות נתפרות בצורה סבירה, והאפליקציה זורמת (זה תלוי ביכולות של המשתמש). אמנם יש פיספוסים לעיתים, אבל ניתן לבטל צילומים לא רצויים. הצפייה בפנורמות בתוך האפליקציה מאד נוחה (יוצרת תחושה של שיטוט במרחב). למרות העיצוב חסר החן, בהחלט אפליקציה ראויה.

מחיר בזמן כתיבת הפוסט: חינם.
גרסה שנבדקה: 1.0.
נבדק על אייפון 3GS
Photosynth באפסטור (כאן).

6 תגובות בנושא “מיקרוסופט תעשה לכם פנורמה באייפון: Photosynth

    1. אחרי שיצרת את הפנורמה, התמונה נשמרת ב-Camera Roll (סרט צילום) באופן אוטומטי. פשוט תלחץ על אפליקציית תמונות (Photos) באייפון שלך, ותמצא שם את התמונה.

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s